KÜLFÖLD

Megrázó utolsó videó a kórházból – Covidban meghalt a népszerű színész

A színész elkapta a koronavírust, ami végül legyőzte a szervezetét. Most előkerült a tragikus, utolsó videó róla, amiben a kórházból jelentkezett be.
  • Szerző: Ripost

Kórházi ágyában fekve készített videót a 35 éves indiai színész, Rahul Vohra. Sajnos a szervezete feladta a harcot, így ez lett az utolsó videó, amin látható. A szívszorító felvételen, mely közvetlenül a halála előtt készült, arról beszél, hogy az orvosok az ottani helyzetben képtelenek megfelelően ellátni a koronavírusos betegeket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vohra felesége osztotta meg a videót, hogy ezzel tisztelegjen szeretett férje előtt, aki vasárnap hunyt el egy kórházban Új-Delhiben. A videó ide kattintva nézheted meg.

„Az oxigén jelenleg rendkívül értékes” – mondja a felvételen a színész, a CNN fordítása alapján. „Enélkül a betegek csak szédelegnek és szenvednek. Az ápolók 1-2 óra múlva jönnek, ha hívod őket, addig mindent egyedül kell megoldanod a távollétükben.”

Súlyos a helyzet Indiában

Indiában a járvány egyre súlyosabb méreteket ölt. A kórházak nem bírják a terhelést, nincs elég kórházi ágy, de oxigénből is hiány van. A halottak száma az országban meghaladta a 246 ezret.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?