KÜLFÖLD

Utazni is hajlandó az őrült rekord érdekében a spermadonor

A cél érdekében Joe körbeutazza a világot és védekezés nélkül szexel nőkkel.
  • Szerző: Ripost

Annyi nőt szeretne megtermékenyíteni egy angol férfi, amennyit csak képes, annyi idő alatt, ameddig nemzőképes. Joe azt tűzte ki célul, hogy nyugdíjba vonulásáig legalább 2500 gyermek édesapja lesz. A férfi azt állítja, hogy eddig már 100 gyereke van – számol be a Sun.

Joe legközelebb Ausztráliában állomásozik, és azt  tervezi, hogy ott is lefekszik néhány nővel, akik gyereket akarnak, majd továbbáll, a következő nőhöz.


news.com.au hírcsatorna  műsora meg is interjúvolta abból az alkalomból, hogy átugrik a másik kontinensre, egy villámlátogatásra,  egy 15 nőből álló csoport megtermékenyítése céljából.

Elmondta: kétféle módon lehet teherbe esni tőle.  A spermát meg lehet vásárolni, de ha egy nő természetes úton kéri azt, azaz lefekszik vele, akkor nem kell fizetnie.

Kiderült: a férfi nem esett át semmilyen orvosi vizsgálaton, és nem íratott alá semmit eddigi "ügyfeleivel".

Egy mesterséges megtermékenyítésre szakosodott orvos az adásban  elmondta: reális az esélye annak, hogy Joe előbb vagy utóbb elkap valamilyen szexuális úton terjedő betegséget valamelyik nőtől,  majd  nőt tucatjait fertőzi tovább.

„A valós veszélyt inkább az jelenti, hogy egy nő vénlányként hal meg” –hangzott a férfi válasza.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?