KÜLFÖLD

Újabb brutális vérengzés történt egy német vasútállomáson

Konyhakéssel ölte meg volt feleségét és annak új párját egy koszovói albán bevándorló. A tettes feltehetően nem tudta, hogy a pár két hónapos csecsemője a kocsiban várja szüleit.
  • Szerző: WM

Ismét szörnyű vérengzés történt egy németországi vasútállomáson. Egy egész násznép szemtanúja volt annak, amint egy koszovói albán férfi konyhakéssel kivégzi a volt feleségét és annak férjét. A nyomozás szerint a gyilkosságot féltékenység motiválta, a 43 éves férfi ugyanis nem tudta túltenni magát azon, hogy 32 éves exe elhagyta őt korábban, és azóta újra boldog, teljes életet él. Az iserlohni pályaudvaron éppen egy nagyobb násznép is tartózkodott, amikor a koszovói bevándorló megérkezett, és kérdezés nélkül elkezdte megszurkálni a volt nejét és annak új partnerét. Már a gyorsan kiérkező mentősök sem tudták megmenteni a pár életét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Azt egyelőre nem tudni, hogy a gyilkosnak tudomása volt-e arról, hogy a párnak van már egy két hónapos gyermeke, aki a parkolóban aludt egy autóban. Szerencsére járókelők meghallották a síró csecsemőt, és azonnal biztonságos helyre vitték. A gyanúsított nem ellenkezett az őrizetbe vételekor, és a rendőrségen beismerte tettét. Az árván maradt gyermeket egyelőre a gyámügy vette gondozásába, és a hatóságok most megpróbálják kideríteni, hogy élnek-e Németországban rokonai, akik felnevelhetik. Ez a kutatómunka azonban akár több hétig is eltarthat.

És ezeket olvastad már?