KÜLFÖLD

Ufókkal tárgyalt az egykori amerikai elnök?

Az USA elnökei a világ legbefolyásosabb emberei, így volt régen, és így van most is. Állítólag már rég kapcsolatot teremtettek velük a földönkívüliek.
  • Szerző: WM

A történet alapját konkrét tények szolgáltatják. Eisenhower elnök 1954 februárjában egyhetes látogatást tett a Florida államban található Palm Springs-i katonai támaszponton. Az utazás inkább magánjellegű volt, mindössze néhány hivatalos találkozó szerepelt a programban.

1954 február 20-án az elnök egy időre eltűnt. Azonnal találgatások kezdődtek. Az Fehér Ház akkori szóvivője azzal magyarázta a dolgot, hogy Eisenhower fogászati kezelés alatt állt a kérdéses időpontban. A később megkérdezett doktornő azonban semmilyen találkozóra nem emlékezett az amerikai elnökkel. Így valószínű, hogy valahol máshol volt a világ első számú embere. De vajon hol?

Ufók vitték magukkal

Senki nem tudta, hogy hova tűnt a kérdéses időben Eisenhower. Egy férfi azonban hamar előállt az általa vélt igazsággal: Egy bizonyos Gerald Licht azt állította, hogy az eltűnés estéjén az elnököt egy űrhajóban látta földönkívüliekkel együtt. Licht mi mással, természetfeletti dolgokkal foglalkozott szabadidejében.

A földönkívüliek állítólag azért szerettek volna tárgyalni az USA elnökével, hogy egy forradalmi újdonságot vezessenek be a Földön. Aföldönkívüliek Licht szerint megmutatták neki, hogy mire is gondolnak pontosan. A történet szerint a lélegzete is elállt, amikor meglátta, hogy képesek az űrhajójukat láthatatlanná "varázsolni".

Amerikában tavaly jelent meg egy könyv, amely az elnökök és ufók közötti kapcsolatokat próbálja boncolgatni. Szerzője odáig merészkedik, hogy  a földönkívülieknek komoly szerepe lehetett Kennedy elnök 1963-as meggyilkolásában. 

Az igazság feltehetően odaát van, de sokat segíthetne az ügyek tisztázásában Hillary Clinton, aki bejelentette, ha megnyeri a választásokat, akkor olyan ufóaktákat fog nyilvánosságra hozni, amelyek eddig szigorúan titkosak voltak. 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?