KÜLFÖLD

Trumpot istenként tisztelik Indiában – videó!

Nagyon úgy fest, hogy Donald Trump nem csak az Egyesült Államokban örvend hatalmas népszerűségnek.
címkék:

Donald J. Trump amerikai elnök legnagyobb indiai rajongója kétségkívül Bussa Krishna, aki egy életnagyságú szobrot állított fel a republikánus politikusról a saját otthonában. A 33 éves férfi házának hátsó udvarában helyezte el a szobrot, ami egy hindu istennek kijáró szentélyt is kapott – írja az Economic Times.

„Donald Trump, Uram, te vagy az én istenem” – imádkozik a férfi az AFP francia hírügynökség Twitter-oldalán látható videóban.

Donald Trump és felesége, Melania Trump február 24-én érkezik két napos látogatásra Indiába, ahol többek között találkoznak az ország miniszterelnökével, Narendra Modival.

Miután az elnöki konvoj éppen a város nyomornegyede mellett fog elhaladni, most egy 500 méter hosszú falat emelnek a terület mellé, hogy eltakarják a mélyszegénységben élőket Trump és a világ szeme elől.

Amint az a BBC helyszínen forgatott videójából kiderül, a hivatalos szervek azt állítják, a város „szépülése” miatt kezdtek bele az építkezésbe, de finoman szólva is gyanús, hogy éppen most vált esedékessé, amikor Trump érkezik.

címkék:
És ezeket olvastad már?