KÜLFÖLD

Tragikus hirtelenséggel halt meg a tinilány, ezt mondják róla a barátai

Felfoghatatlan fájdalom, szívszorító szavakkal búcsúznak a barátai és rokonai Aimee-től. A család fel sem bírja fogni még, ami történt a tinilánnyal.
  • Szerző: Ripost

Tragikus hirtelenséggel halt meg egy skót tinilány. Aimee mindössze 15 éves volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

??

Közzétette: < a href = „https://www.facebook.com/kirsten.jenkins.56” > Kirsten Jenkins – & nbsp; < „https://www.facebook.com/kirsten.jenkins.56/posts/3760563484004541” > 2021. február 5., péntek

 

A skót tini évek óta súlyos asztmával küzdött, most a saját otthonában végzett vele egy asztmaroham – írja a Daily Record.

Aimee-re rájött az újabb roham, ami a szokásosnál durvább volt, nem kapott levegőt és mentőt kellett hívni hozzá. A kórházban koronavírusra is tesztelték, de az negatív lett. Az orvosok eszeveszetten próbálták megmenteni a glasgow-i déli általános kórházban, de sajnos nem sikerült és Aimee meghalt.

A család és a barátok megdöbbentek a tragédián, nem gondolták, hogy meg is halhat egy rohamban, értetlenül állnak a történtek előtt.

„Nagyon súlyos asztmában szenvedett, és otthon volt egy olyan gép, amellyel segítettek neki, de hiába tették a gépre, néhány perc után látták, hogy nincs változás.„ – mondta Roddie, a lány nagybátya.

„Megpróbálták újraéleszteni, de semmit nem lehetett tenni. Mi sem tudtuk, hogy ilyen is történhet az asztmától. Fontos a tudatosság terjesztése, hogy komolyan kell venni ezt a betegséget” - mondta egy másik rokon.

„Nem hiszem el, hogy ezt írom, de pihenj nyugodtan, drága barátnőm. Nem tudom, hogyan fogok élni nélküled. Aludj, angyal, aztán újra találkozunk„ – írta a lány megrendült barátja.

„Bárcsak felébrednék és kiderülne, hogy ez csak egy álom” -mondta a tinilány egyik barátnője, miközben gyertyát gyújtott a ház előtt , ahol a tini lakott.

„Nem hiszem el, hogy ezt valóban meg kell írnom, és őszintén szeretném, ha nem lenne igaz, de elvesztettem gyönyörű kis unokatestvéremet, aki előtt még ott állt az élet„

„Jelenleg semmit sem tudunk mondani vagy tenni a fájdalom ellen ezért létrehoztuk ezt a gofundme oldalt, hogy besegítsünk a temetési költségekbe, hogy kifejezzük támogatásunkat a Laurie családnak” – írta az édesanyja barátnője, aki már jelentős összeget gyűjtött a családnak az adományoldalon keresztül.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?