KÜLFÖLD

Tragédiával végződött a buli, csak a 22 éves lány sikolyait hallották

Lezuhant egy szikláról, és meghalt egy 22 éves nő, miközben vécézőhelyet keresett.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Tragédiával végződött egy bulizós este az angliai Eastbourne közelében, miután meghalt egy 22 éves nő, miközben barátnőivel együtt egy helyet keresett a tengerparton, ahol nyugodtan vécézhetnek egyet – írta az Eastbourne Herald. A baleset a fehér tengerparti szikláiról híres Beachy Headnél történt.

A beszámoló szerint Faye Reed és két barátnője egy esti italozgatás után autóztak, amikor megkérték az autót vezető férfit, hogy álljon félre, mert vécézniük kell. A három nő kiszállt az autóból, és egy megfelelő helyet keresett, amikor Reed véletlenül lezuhant a szikláról. Barátnője, Charmane Dixon elmondta: "Nagyon sötét volt. Faye előttem volt, majd hallottam, ahogy felsikít, és után eltűnt".

Barátai azonnal segítséget hívtak, hogy megkeressék az eltűnt lány. A partiőrség és a rendőrség helikopterekkel és mentőhajóval kutatott utána, és végül holttestét a szikla lábánál találták meg. Egy nyomozó elmondta, a helynél, ahol kiszálltak az autóból, csak egy vékony füves terület választja el az utat a szikla szélétől.

Barátai azt mondták, hogy csak kevés gint és vodkát ittak aznap este, és ezt a toxikológiai vizsgálatok is megerősítették. A nő szervezetében csak kis mennyiségű alkoholt mutattak ki, és a jelentés szerint nem volt részeg, csak legfeljebb egy kicsit be lehetett csiccsentve.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?