KÜLFÖLD

Egyszerre veszítette el fiát és férjét egy elszabadult lift miatt az asszony

A tizennyolc éves fiú és ötvenhárom éves édesapja élete hátborzongató módon ért véget, a szeretteik összeomlottak a tragédia hírétől.
címkék:
  • Szerző: ripost

Szörnyű tragédia rázta meg a a nyugat-yorkshire-i Wakefield közösségét, miután május 19-én, szerdán szörnyű baleset érte apát és fiát. Az 53 éves David Bottomley és tizennyolc éves fia, Clayton egy építkezésen dolgoztak, amikor rájuk zuhant egy lift.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tragédia: apa és fia is elhunyt a liftbalesetben

Tragédia: apa és fia is elhunyt a liftbalesetben
Fotó: Pixabay

Az édesapa azonnal szörnyethalt a balesetben, tizennyolc éves fia azonban még napokig lebegett élet és halál között a közeli kórházban. Ám a szerettei hiába reménykedtek, a fiú szervezete a hétvégén feladta a küzdelmet.

„Nehéz szívvel tudatom, hogy Clayton Bottomley, az egyik junior játékosunk elhunyt a borzalmas liftbalesete után” – írta vasárnap Rick Brown, a fiú edzője a Castle Lford RLFC nyilvános Facebook-csoportjában.

Clayton előtt nagy jövő állt. A fiú rendkívül tehetséges rugbyjátékos volt, rengetegen szerették a társai közül – írja a Daily Star.

Édesanyja, Paula és testvére, Molly összetörtek a kettős tragédia után.

„Először gyakorlatlan volt, de hamar belejött a játékba. Nagyon elszánt sportoló volt, akinek fontos volt, hogy jól teljesítsen. Soha nem lustálkodott, minden meccsen száz százalékos teljesítményt nyújtott. Igazi csapatjátékos volt. Egyetlen szülőnek sem szabadna elveszítenie gyermekét, és gondolataink és imáink az édesanyjáért, Pauláért és testvéréért, Mollyért szólnak, akiket Clayton imádott” – fogalmazott a fiú edzője.

Clayton és az édesapja nagyon közel álltak egymáshoz, sokak szerint olyanok voltak, mint a borsó meg a héja. A fiú épp ezért segített örömmel az édesapjának az építkezésen, ahol végül a borzalmas tragédia történt.

A tragédia körülményeit és okait még vizsgálják a hatóságok.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?