KÜLFÖLD

Tragédia a Tescónál: koronavírusban meghalt a közkedvelt menedzser, többen karanténba kerültek

Alkalmazottai nagyon szerették az asszonyt. Mindannyian örömmel dolgoztak neki.
  • Szerző: Ripost

Életét vesztette a Tesco egyik munkatársa a koronavírus miatt. Kollégáit egyenesen sokkolta az elvesztésének híre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kegyeleti okokból nem hozták nyilvánosságra az asszony nevét, aki egy Stretfordi Tesco kirendeltségének elkötelezett menedzsere volt. Munkatársai csak „mamának” szólították.

A The Sun oldalának információi szerint az érintett üzletben 50 alkalmazott fertőződött meg a vírussal. Mama azonban mindvégig talpon maradt és végigdolgozta a járványhelyzetet, egészen a lebetegedéséig. Ott segített, ahol tudott, mindenkihez volt egy-két kedves szava. A nő halála akkor derült ki, amikor negatív tesztel visszatérhettek dolgozni az üzletbe.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

„Személyesen ismertem a kolléganőt, aki meghalt. Nagyon kedves és önzetlen hölgy volt. Az egész üzlet sokkos állapotba került a halálhíre miatt. Mindig nagyon közvetlen volt velünk. Szomorú időszak ez mindannyiunk számára” – árulta el az oldalnak az egyik alkalmazott.

„Csodálatos hölgy volt, és sokat tett az üzletért, folyamatosan jótékonykodott. 1000 százalékban elkötelezte magát és öröm volt vele dolgozni. Örülök, hogy megismerhettem” – búcsúzott tőle egy másik beosztottja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?