KÜLFÖLD

Többször is molesztálta kishúgát egy 11 éves gyermek

A most 11 éves fiút tárgyaláson hallgatták ki, a gyanú szerint kétszer is zaklatta szexuálisan a kishúgát.
  • Szerző: WM

A brit hatóságok még nem találkoztak ehhez hasonló esettel. Egy 11 éves gyermeknek azért kellett bíróság elé állnia, mert a gyanú szerint szexuálisan zaklatta a 9 éves kishúgát. Ráadásul az eset kétszer is megtörtént, méghozzá idén február 26-a és március 8-a között. 

A tárgyaláson az is elhangzott, hogy a a fiú - akinek a személyazonosságát a jogi szabályozások értelmében nem fedhették fel - az egyik eset közben ejakulált is. Az ügyészség azt nyilatkozta, hogy a kisfiú telefonján talált képek bizonyító erejűek, de részletekbe nem bocsátkoztak - írja a metro.co.uk. 

A plymouth-i kerületi bíró elmondta a kisfiúnak, hogy tisztában van vele, hogy ő és az édesanyja milyen problémákkal küzdöttek, milyen nehézségekkel kellett szembenézniük. A bírónő szerint azonban ez nem lehet magyarázat, és az ártatlan 9 éves kishúga ezeket a tragikus élményeket egy életen át cipelni fogja. 

Ha idősebb lennél, akkor most börtönbe kellene vonulnod, de még csak 11 éves vagy...

- tette hozzá a bírónő, aki szerint súlyosbító körülménynek számít a fiú magömlése. Arról nem érkezett információ, hogy mi lett végül a gyermek büntetése. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?