KÜLFÖLD

Több tucat plüssmaci és virág a bölcsőde előtt: édesapja karjaiban halt meg a 9 hónapos kisfiú

A gyászoló család megtörte a csendet.
  • Szerző: Ripost

Mindössze 9 hónapos volt az a kisfiú, aki a kenti Jelly Beans bölcsődébe járt. Egyik alkalommal baleset érte, a Daily Star szerint majdnem megfulladt, mire az ott dolgozók észrevették, hogy baj van. Oliver Steeper kórházba került, ám 6 nap után a szervezete feladta a harcot.

Apja, Lewis Steeper a Facebookon ezt írta: „A kisfiam, a mi szemünk fénye sajnos nem sokkal ezelőtt elvesztette a csatát, békésen hunyt el a karjaimban. Olyan boldogok voltunk vele azalatt a 9 hónap alatt, míg velünk volt! Rengeteg örömet és boldogságot okozott nekünk a nap minden másodpercében.„

A család úgy döntött, hogy a kisfiú szerveit felajánlják, hogy más gyerekeknek esélyt adjanak az életre.

„Én és az anyukája is nagyon hiányoljuk Olivert, és bármit megtennénk, ha újra láthatnánk a szép mosolyát és hallhatnánk a hangját” - tette hozzá az apuka, aki egyúttal köszönetet mondott azoknak, akik a kisfiú bölcsődéje elé plüssmacikat és virágokat helyeztek ki, tisztelegve Oliver emléke előtt.

A kisfiú nagymamája, Rita Crampton ezt írta a Facebookon: „Oliver, a mi kis harcosunk! Szállj magasra az angyalokkal, drágám! A kilenc hónapod velünk különleges volt, és az, hogy itt hagysz minket, darabokra szakítja a szívünket. Egyetlen szó sem tudja kifejezni fájdalmunkat.”

A baleset részleteiről nem árultak el több információt, annyi viszont bizonyos, hogy a bölcsődében történteket vizsgálják, s az intézmény zárva marad a felfüggesztés feloldásáig.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A klasszikus linzer titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?