KÜLFÖLD

Megmentette a hullámsírból fuldokló kisfiát a hős anyuka, őt viszont elnyelte a gyilkos víz

A kilenc éves kisfiú segítségért kiáltott a tóból, és a bátor anya azonnal beugrott, hogy a partra segítse. Ám maga viszont már nem tudott kijutni a vízből...
címkék:
  • Szerző:

Borzasztó tragédia történt Írországban: egy fiatal anyuka a tóba fulladt, amikor kisfiát akarta kimenteni a hullámok közül. A Co Cavan-ban található Loch Gowna népszerű fürdőzőhely, az anyukát a helyiek rendszeresen látták két gyermekével a parton. Ám a tragédia napján kilenc éves kisfia a tó veszélyes területére úszott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció! Fotó: Pixabay.com

A helyiek úgy nyilatkoztak az Irish Times-nak, hogy a tónak arra a területére senki nem merészkedik, hiszen rengeteg baleset történt már ott. A kisfiú szerdán reggel azonban oda úszott, és amikor az anyuka látta a partról, hogy bajban van, habozás nélkül beugrott a vízbe. A kisfiút ki tudta menteni, ám a veszélyes szakaszról nem tudott kiúszni; a bátor anyuka a tóba fulladt. Holttestét hosszas kutatás után találták meg a hatóságok, nagyjából hat méterre a parttól. Bár a hős anyukát csak látásból ismerték, a helyieket sokkolta az eset: egyikük úgy nyilatkozott, hogy az anyuka nagyon csendes volt, és az egyértelműen látszott, hogy bármit megtenne a gyerekeiért.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?