KÜLFÖLD

Tizenéves migránsok támadásai sokkolják a németeket

A német sajtó jelenleg párhuzamosan három brutális szexuális bûncselekményről közöl minden részletre kiterjedő tudósításokat. Közös bennük, hogy mindegyik esetben bevándorlók az elkövetők, akiknek a többsége még kiskamasz.
  • Szerző: WM

Kiskorú bolgár fiatalok az erőszakolók között

Múlt szombaton futótűzként járta be a német sajtót a hír, hogy egy ötfős, törökül beszélő bolgár bevándorlókból álló banda megerőszakolt egy 18 éves lányt az észak-rajna-vesztfáliai Mülheimban. A rendőrségi közlemény szerint a gyanúsítottak között két 12 éves és három 14 éves bolgár fiú van.

Az áldozat a rendőrségen elmesélte, hogy péntek este találkozott a barátjával, majd amikor ő elment, akkor az egyik 14 éves fiú odalépett hozzá, hogy menjen vele, szeretne neki valami vicceset mutatni.

A 18 éves lány úgy döntött, hogy követi a fiút, mert látásból jól ismerte. Egy közeli játszótér mögötti elhagyatott erdős területen aztán csatlakoztak a fiú társai is. Az enyhén értelmi fogyatékos lányt a 12 és 14 éves fiúk orális szexre kényszerítették, majd többször brutálisan megütötték és molesztálták. Az áldozat védelme érdekében pontos részleteket nem közöltek. Az áldozat ugyanakkor elmesélte, hogy támadói körbe állták, és filmezték.

Körülbelül egy óra telhetett el, amikor egy járókelő felfigyelt a fiatalokra, és a sokkos állapotban földön fekvő lány segítségére sietett. Az elkövetők elmenekültek, de a rendőrök pár órával később elfogták őket. Az egyik fő gyanúsított, a 14 éves Georgi S. előzetesbe került, a  többiek azonban szabadlábon védekezhetnek. Egy szakértő szerint a két 12 éves nem büntethető a kora miatt.

 

Újabb szexuális támadás Mülheimban

A mülheimiak még nem is tértek magukhoz az előző eset sokkjából, amikor a rendőrség közölte, hogy fiatal lány ellen követtek szexuális erőszakot a városban. A gyanúsítottak szíriai és libanoni migránsok, a legfiatalabb 11, míg a legidősebb 17 éves. A 15 éves áldozat éppen leszállt az egyik helyi buszról, amikor öten körbevették.

A diáklányt mindannyian fogdosni kezdték, majd amikor a busz egyik utasa a segítségére sietett, akkor elfutottak. Az egyik szemtanú követte a bandát, és értesítette a rendőröket. A fiatalokat őrizetbe vették, kihallgatták, majd szabadon távozhattak. A 11 éves fiú nem büntethető, a többiek ellen szexuális zaklatás, kényszerítés és szabadságjog megsértése miatt indult eljárás.

 

Leitatták majd megerőszakolták áldozatukat

Feltehetően az előző két eset kapcsán kapta fel a sajtó azt a Herneben történt május 13-i bűncselekményt is, amely elkövetésével egy 13 és egy 14 éves német-libanoni kettős állampolgárságú tinit gyanúsítanak. Az áldozat egy 14 éves diáklány. A fiatal áldozatot az elkövetők vodkával leitatták, majd az öntudatlan állapotba került lányt egy bokorba hurcolták, ahol brutálisan megerőszakolták. Az áldozat a történtek után egy villamosra próbált felszállni, ahol összeesett. A kiérkezett mentők kórházba szállították.

Mint kiderült, a gyanúsítottak a lány iskolatársai voltak, ők azonban tagadják a bűncselekmény elkövetését.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?