KÜLFÖLD

Halálra gázolta a vonat a 17 éves fiút, korábban szemtanúja volt anyja meggyilkolásának

Sorra történtek a tragédiák a családdal, pedig nem vétettek senki ellen. A tinédzser életét már nem tudták megmenteni.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan tragédiák sorozatát kellett elszenvednie egy Angliában élő családnak. A napokban a mindössze 17 éves Jamie McKitten-t elgázolta egy vonat. A tinédzser életét már nem tudták megmenteni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Emlékére a családtagjai és barátai összegyűltek a Durham megyei Chester Le utcai vasútállomáson, hogy virágokkal és kedves emlékekkel tisztelegjenek Jamie emléke előtt.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A tinédzser mindössze négyéves volt, amikor szemtanúja volt, ahogy apja halálra verte az anyját. Kelly McKitten 31 évesen vesztette életét, miután több mint 100 sérülést szenvedett. A 2008-as tragédia idején két kisfia, Jamie és Ross a paplan alatt rejtőztek el.

„Szegény Jamie egyszerűen nem tudta túltenni magát azon, aminek a szemtanúja volt. Amikor találkoztál és beszéltél vele, mindig olyan kedves legény volt. Jó modorú és csillogott a szeme. Az emberek szerették” – emlékezett meg róla Linda Marshall, a család egyik barátja.

„Fiatal Jamie-nk túl hamar ment el, ő volt a fény az életünkben. Nagyon fáj a szívünk a veszteség miatt. Mindannyiunk számára nagyon hiányozni fog” – fűzte hozzá Courtney Wilson, aki adománygyűjtést szervezett az elhunyt tinédzser temetésére. Eddig összesen 8000 font (kb. 3 millió 400 ezer forint) gyűlt össze – írja a Daily Mail.

Édesanyjuk tragédiája után a testvéreket nagypapájuk vette magához. Jamie-t odaadó és rendes fiatalként ismerték, aki önkéntesként szemetet szedett a falujában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?