KÜLFÖLD

Tévedésből férfit próbált megerőszakolni egy migráns Münchenben

Elkezdődött a müncheni bíróságon annak a Sierra Leónéból érkezett migránsnak a pere, aki tavaly januárban előbb egy férfit támadott meg, majd egy nőt leütött és megerőszakolt. A migráns azzal védekezik, hogy a túlzott drog- és alkoholfogyasztás miatt nem emlékszik semmire.
  • Szerző: WM

A 44 éves David T. 2016-ban érkezett Németországba menedékkérőként. A müncheni bíróságon a hét elején kezdődött el a tárgyalása, a vád ellene nemi erőszak és súlyos testi sértés. A vádirat szerint 2019 januárjának egyik fagyos reggelén a müncheni pályaudvaron a Sierra Leonéból érkezett migráns megtámadott egy férfit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció.
(Fotó: Sven Hoppe / Getty Images)

Hátulról támadtak rám, befogták a szememet és a számat, azt sem tudtam, mi történik. Amikor elkezdett a támadó fogdosni, és le akart vetkőztetni, megpróbáltam kiabálni. Akkor engedett el, amikor többször azt ordítottam, hogy hagyjon békén, én férfi vagyok

– vallotta az 54 éves áldozat. A menekülő migráns ezt követően kiszemelt magának egy nőt, akit hátulról leütött, és egy bokorban megerőszakolta. A 44 éves nő súlyos fejsérülést szenvedett. David T. azzal védekezett a bíróságon, hogy nem volt beszámítható állapotban.

A támadások előtti éjszakán megittam vagy 17 üveg sört, és marihuánás cigit szívtam

– állította a vádlott. A migráns ügyvédje szerint a felvázolt bűncselekmények egyáltalán nem vallanak a védence természetére.

És ezeket olvastad már?