KÜLFÖLD

Felháborító: a temetésen lopta le az elhunytról az ékszereit a pofátlan nő

A gyászoló család még csak nem is gondolt semmi rosszra, hagyták, hogy lerója tiszteletét szerettük előtt.
  • Szerző: Ripost

Furcsállta ugyan a gyászoló család, amikor megpillantottak egy idegen nőt a ravatalozóban. Ám mivel azt mondta a hatvanas éveiben járó asszony, hogy az elhunyt régi barátnője, nem gyanakodtak semmi rosszra.

A hozzátartózok hagyták, hogy lerója a tiszteletét, de a nő egészen mást fontolgatott a fejében. A nyitott koporsó lehetőségével élve, kirabolta az elhunytat, majd távozott az észak-franciaországi ravatalozóból.

Képünk illusztráció / Pixabay

A visszatérő család megdöbbenve vette észre, hogy szerettüket megfosztották ékszereitől: nyaklánca, gyűrűje és fülbevalója eltűnt – írja a BBC.

A család riasztotta a rendőrséget, akik szerencsére hamar azonosították a gyanúsítottat: egy nőt, aki nem messze a ravatalozótól, Liévin városában lakott. Őrizetbe vették, és megtalálták nála az eltűnt ékszereket.

De ezzel még nem ért véget a hátborzongató történet, ugyanis hamarosan kiderült, hogy a nő több halottat is kirabolt már korábban.

Augusztus 24-én a házában megtalálták egy férfi holttestétől ellopott pénztárcát, továbbá több friss halálozási értesítést és belépési kódokat. Utóbbit a családtagok használhatják, hogy beléphessenek hozzátartózóik koporsójához.

A nőnek leghamarabb 2022-ben kerül sor a tárgyalására.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?