KÜLFÖLD

Temetés közben nyitottak tüzet a gyászoló családra, sok a halott – videó

Nem tudni, miért támadtak rá a gyászoló családra.
  • Szerző: Ripost

A végzetes eseményen több mint egy tucat embert lőttek le, akik egy korábban meggyilkolt, 31 éves férfi temetésén vettek részt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Chicago Auburn Gresham nevű veszélyes negyedében, kedd este 18: 30 körül egy temetkezésen részt vevő gyászolókra lőttek rá egy fekete színű autóból. A részvevők közül 15 ember sérült meg, közülük többen kritikus állapotba kerültek. A sebesültek 21 és 68 év közöttiek, közülük 10-en nők.

Egy Donnie Weathersby nevű, alig 31 éves afroamerikai férfinak volt éppen a temetése, aki hetekkel korábban egy tömegkonfliktus áldozata lett – írja az Origo.

YOUNG MAN KILLED: Donnie Weathersby, 31, was shot to death in the 7400 block of South Stewart, Englewood neighborhood,...

Közzétette: LEGAL HELP FIRM2020. július 14., kedd

A történtekkel kapcsolatban a chicagói rendőrség már őrizetbe vett egy személyt, de több információt nem osztottak meg a nyilvánossággal.

Csak hétfőn Chicagóban 25 embert lőttek le, közülük 3 meghalt, a hétvége folyamán összesen 50 emberre lőhettek rá, ebből 6 személy meghalt. Ezután a város polgármester megosztotta véleményét, hogy szigorítani kellene a fegyverviselést az államokban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?