KÜLFÖLD

Szörnyű tragédia történt, hidegvérrel végzett szerelme a kisgyermekes anyukával

A rimaszombati nőt lakása előtt késelte halálra a párja.
  • Szerző: Ripost

Szombatról vasárnapra virradó éjszaka 23 éves barátja gyilkolta meg a 38 éves rimaszombati nőt a lakása előtt. Ennek egy szomszéd is a szemtanúja volt – írta a Paraméter.

A 38 éves Zdenka éveken keresztül élt külföldön, Csehországban, ahol összejött valakivel, majd lett egy közös kislányuk. Egy idő után azonban szakítottak, a nő pedig visszaköltözött Rimaszombatba, ahol vett egy lakást. E lakás előtt történt a mostani tragédia.

A szomszéd hívta ki a rendőrséget. Mint mondta, először hatalmas lármát hallott a nő lakása felől, majd Zdenka kirohant a lakásból és segítségért kiáltott. A férfi a nyomában volt, és mikor beérte, azonnal hátba szúrta egy konyhakéssel.

„Én még láttam őt élve. Láttam azt is, ahogy hátba szúrta. Felfutottam a következő emeletre, és berohantam a szomszéd lakásába, akinek nyitva volt az ajtaja. Mielőtt becsuktuk az ajtót, még láttam, ahogy a férfi rohan utánam” – mesélte, hozzátéve, hogy ezután nem dörömbölt az ajtón, és nem hallottak már semmit. Az elkövető nem volt ittas, józannak tűnt, és hidegvérrel gyilkolt.

Az eset után a férfi maga ellen fordította kését. Leszúrta magát, majd riasztotta a mentőket, a kórházba szállítást követően viszont meghalt.

Az ámokfutása előtti éjjel, pénteken a fiatal férfi még egy közös fotót tett fel magukról azzal a szöveggel, hogy: „My love, my beauty, my everything... I love you„ (Szerelmem, szépségem, mindenem... szeretlek).

És ezeket olvastad már?