KÜLFÖLD

Szörnyű tragédia: meghalt egy 14 éves fiú, miután családjával filmet nézett

Az édesanyja próbálta újraéleszteni a fiát.
  • Szerző: Ripost

Egy tehetséges 14 éves jégkorongjátékos vesztette életét tragikus körülmények között. A londoni Ruben Bousquet a családjával ment moziba, ám a szórakozás rémálommá vált.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fiúnál 18 hónapos korában diagnosztizálták, hogy különböző ételekre allergiás, így a tejre és a tejtermékekre is. Az orvosai epipen injekciót adtak neki, hogyha bármikor előjönne nála egy allergiás reakció, csak beadja magának és jobban lesz.

Ám egy napon Ruben és szülei úgy gondolták, csapnak egy családi estét és elmentek a londoni Odeon moziba, ahol popcornt is ettek. A fiú a filmnézés közben rosszul lett, ekkor jöttek rá, hogy a gyógyszerét otthon hagyták. Rohantak haza, ám a lakás előtt már beszélni se tudott a fiú és a légzés is nehezére esett, annyira bedagadt a torka.

A lakásba belépve az anyja rögtön két epipent is beadott a fiúnak, aki azonban összeesett. Az édesanyja megpróbálta újraéleszteni.

Perceken belül megérkezett a mentő is, akik átvették a szívmasszázst a nőtől, és azonnal kórházba szállították Rubent. A fiú életét azonban már nem tudták megmenteni – írta a Daily Mail.

A 2018-ban történt tragédia oka máig ismeretlen. A bíróság jelenleg tartja a meghallgatásokat az ügyben, hogy végre kiderüljön, hogy a popcorn vagy Ruben többi betegsége okolható-e a haláláért.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?