KÜLFÖLD

Szörnyű, mi történt a kislánnyal, aki 14 évesen gyermeket vár

Darya eddig mindenkinek azt mondta, hogy egy 10 éves fiúcska a születendő bébi apja, de pusztán azért, mert nem merte elárulni a szörnyű igazságot.
  • Szerző: Doris

Az orosz Darya mindössze 13 éves volt, amikor rájött, hogy teherbe esett. Eddig mindenkinek azt mondta, hogy egy 10 éves haverja a gyerek apja, és ezzel a megdöbbentő kijelentéssel bizony számos cikk főszereplőjévé vált. Sőt, az Instagramon is összeszedett magának 208 ezer követőt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

Most kiderült, a jelenleg 14 éves kismama eddig titkolta a szörnyű igazságot. Egy bejelentkezésben beismerte, szó sincs arról, hogy a 10 éves kisfiú, Ivan lenne az apa. Valójában megerőszakolta őt egy magas és kövér fiú, aki legalább 16 éves volt.

„Megerőszakoltak. Nem tudom elmondani a részleteket, mert túl fájdalmas, túl sok sebet tép fel. Sokáig egyáltalán nem tudtam beszélni a történtekről, olyan ijesztő volt és egyedül éreztem magam” – kezdte Darya, aki korábban a Komsomolskaya Pravda nevű orosz lapnak határozottan tagadta, hogy nemi erőszak áldozata lett.

Most viszont úgy fogalmazott, hogy a lap cikke pontatlan volt. Nem egy 15 éves fiú az elkövető és nem is járnak egy suliba.

Fotó: Instagram

„Az a fiú legalább 16 éves volt. Nagyon magas és kövér volt a korához képest. Tavaly novemberben, egy lépcsőn történt a borzalmas eset. Félek, mert egy városkában lakunk és bármikor összefuthatok vele. Ennél többet most nem tudok mondani” – zárta megrendítő vallomását a 14 éves kismama

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?