KÜLFÖLD

Szörnyű: elrabolta és megölte a 6 hónapos kisfiút és nővérét az apjuk

A férfi az egyik éjszaka folyamán tört be exéhez és vitte el a kicsiket.
  • Szerző: Ripost

Egy texasi férfi végzetes döntésre szánta el magát. Édesanyjuk házából elrabolta, majd megölte saját gyerekeit. Valószínűleg nem bírta elviselni, hogy nem lehetnek az övéi.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Hays megyei seriff hivatalának képviselői augusztus 27-én érkeztek a San Marcos-i Boulder Bluff melletti otthonba – írja a CrimeOnline.

A 6 hónapos Caraline Engleman és a 2 éves Amyah Engleman
Fotó: Rendőrség

Halie Engleman négygyermekes fiatal édesanya riasztotta a hatóság embereit, miután exe, Kyle Brandon Grieb (30) engedély nélkül, az éjszaka leple alatt magával vitte két közös gyermeküket.

Az asszony reggel vette észre, hogy két legfiatalabb gyermekének nyoma veszett. Elsőként azt hitte, hogy a mosdóban vannak, ahol azonban nem találta őket. Körülbelül ugyanebben az időben Grieb állítólag elmenekült a házból.

Amikor a rendőrség felkutatta a férfit, a házának udvarán egy ponyva alatt megtalálták a 6 hónapos Caraline Englemant és a 2 éves Amyah Engelmant. Mindkettőjüket fejbe lőtte az apjuk.

Ezután vették észre Griebet, aki a ponyva mellett feküdt, fején szintén lőtt sebbel. Mindhármukat halottnak nyilvánították.

Egyelőre nem ismert a férfi miért döntött a gyilkosság és az öngyilkosság mellett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?