KÜLFÖLD

Szörnyű: álmában halt meg egy 10 hónapos újszülött édesanyja

Először mozdult ki a szülés után, amikor megtörtént a baj.
  • Szerző: Ripost

A 23 éves Shannon Platt izgatottan várta, hogy újra együtt szórakozhasson egy kicsit barátaival. Miután kislánya elérte a 10 hónapos kort, akkor mert először egy éjszakára kimozdulni, de bár ne tette volna…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az iszogatás picit hosszabbra sikerült mint tervezték, így a lerészegedett kismamát barátai vitték haza, hogy kialudja magát. Azonban miután álomra hajtotta a fejét, többet nem ébredt fel.

A férje, Jamie szerint korábban csodálatos és gondoskodó édesanyja volt..

„Shannon volt a legkedvesebb és leglenyűgözőbb ember, akivel valaha csak találkoztam. Szeretett feleségem hirtelen halála összetörte a szívemet”- nyilatkozta a The Sun oldalának Jamie.

Miután az éjszaka közepén nem válaszolt Shannon barátai szólongatására, azonnal mentőt riasztottak hozzá. Az orvosi tesztek később azt mutatták, hogy a nő szervezetében 298 mg alkohol volt, ami már nagyon veszélyes szint.

Andre Rebello, a nő egyik ismerőse elárulta, aznap este rengeteg alkohol megittak.

„Nagyon részeg lett, majd hajnal 2 körül kísértük a szobájába. Akkor még minden rendben volt. Miután elaludt, rendesen lélegzett, így lekapcsoltuk a lámpákat és hagytuk pihenni.”

Az orvosszakértő a boncolás során megállapította, hogy Shannon halálának oka alkoholmérgezés és az emiatt kialakult légzési depresszió.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?