KÜLFÖLD

Szívszorító: két nappal lánya születése után halt meg a rákos apa

A 10 hónapos gyerek puszilgatja édesapja fényképét és integet neki, ráadásul a kislány hasonlít is az édesapjára.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Jamie-t, akinél gyógyíthatatlan rákot diagnosztizáltak, amíg felesége, Beccy terhes volt, „igazi legendának” nevezik az ismerősei, úgy gondolják, hogy csodálatos apa lett volna.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Harper-May koraszülött volt, így beteg édesapjának is sikerült megismernie őt. Sok időt nem tölthettek együtt, lánya születése után 2 nappal Jamie meghalt.

Foto: justgiving

Tíz hónap telt el a férfi halála óta, a Birmingham Live beszámolója szerint Harper-May úgy néz ki, mint az apja, és annak ellenére, hogy rövid volt földi találkozásuk, imádja apját. Megy és megcsókolja a képeit, búcsút int neki, amikor meglátogatják a sírját.

A nő nehezen birkózott meg párja elvesztésével, de annak nagyon örül, hogy a férfi tudott találkozni a lányával.

„Legalább találkoztak, és rengeteg emlékünk és fotónk van azokról a pillanatokról. Egyetlen másodpercig sem számítottam rá, hogy mindez ilyen gyorsan megtörténik utána. Úgy tűnt, hogy rendben van, de másnap, amikor hazajöttünk, hirtelen romlott az állapota. Olyan volt, mintha a lánya születése után abbahagyta volna a harcot, mintha csak azért tartott volna ki, hogy lássa” – idézte fel azokat a napokat az édesanya.

A férfi üzeneteket írt, amiket a felesége megtartott és betett egy albumba, hogy majd megmutathassa a lányának.

„Borzalmas volt” – idézi fel Beccy, akinek idősebb gyermekei 19, 17, 16, 12 és 9 évesek. Az édesanya teljesen egyedül maradt egy újszülöttel és 5 nagyobb gyerekkel.

„Nehéz elhinni, hogy valóban megtörtént. Nem tudtam, hogyan fogom átvészelni. Csak Harper tartotta bennem a lelket és neki szenteltem magam, és azóta is ezt teszem„ – mesélte.

A kis Harper-May-t boldog kis lélekként írja le, aki ugyanúgy néz ki, mint az édesapja.

„Nagyon hasonlít rá. Amikor mosolyog, ugyanolyan.”

Jamie barátja, Taylor létrehozott egy JustGiving oldalt Beccy és a baba számára. Több mint 75 000 fontot gyűjtött össze eddig. „Nagyon meglepett, hogy mennyit gyűlt össze„ - mondta Beccy. Megdöbbentem, hogy az emberek a világ minden tájáról kapcsolatba léptek velem. Harper-May számára megtakarítom a pénzt”- tette hozzá.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?