KÜLFÖLD

Szívszorító búcsúüzenetet írt családjának a haldokló édesapa, miközben a roncsba ragadt

A balesetben szerzett sérüléseivel még nem értek végett a megpróbáltatásai.
  • Szerző: Ripost

Brutális autóbalesetben mindkét lábát elvesztette az az édesapa, aki a roncsban ülve elküldte utolsó, búcsú üzenetét családjának. A gyors üzenetet arra az esetre írta meg, ha nem élné túl a szerencsétlenséget.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nick Copson (47) több szerve is megsérült a horror balesetben, és számos csontja eltört. A férfi miután a roncsban megtalálta a telefonját, azonnal feleségét értesítette.

„Tudtam, hogy talán nem élem túl, és csak az járt a fejemben: nem hagyhatom el a bolygót búcsú nélkül. Azt hiszem, mindenki más is megtette volna, ha van rá lehetősége. Csak egy üzenetet kellett hagynom nekik” – emlékezett vissza a végzetes pillanatokra a férfi, a The Sun oldalának.

„Nagyon meghatott az üzenet és egyszeriben eltöltött a rettegés. Arra gondoltam, hogy nem tudom elhinni” – mondta Nick felesége, akinek a hívását egy rendőr vette fel.

A tiszt tájékoztatta az asszonyt, hogy súlyos autóbalesetet szenvedett Nick és kórházba szállították gerincvelő sérüléssel és a lába is durván elroncsolódott. A 2018-as baleset után 12 hetet töltött az intenzív osztályon. Felépülése nem volt egyszerű: vérfertőzéssel, szervi elégtelenséggel, gombás fertőzéssel, vese problémával, vérröggel, és négyes fokú fekéllyel is meg kellett küzdenie.

Végül 2019 októberében térhetett haza, de rehabilitációja ennyivel nem ért véget. Hiába voltak elővigyázatosak, idén márciusban a házaspár megfertőződött a koronavírussal. Nick Copson azóta lassan, de biztosan halad a felépülés útján.

„Noha még nem sikerült teljesen meggyógyulnom, még mindig ágyhoz vagyok kötve, de a hazatérésem hatalmas lépés” – mondta Nick.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?