KÜLFÖLD

Szívszaggató: holtan esett össze a 18 éves tinilány a moziban

Tragédiába torkollott a randevú, amikor valódi lövések hangzottak el a moziteremben.
  • Szerző: Ripost

Egy 18 éves tinédzser és barátja hétfő este látogattak el a kaliforniai filmszínházba, hogy eltöltsenek egy kellemes estét. Ám arra egyik fiatal sem gondolt, hogy tragédiába fog torkolni a szórakozás.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Éppen a The Forever Purge című horror filmet nézték, amikor valódi lövések dördültek el. A rendőrség szerint a 18 éves nő a helyszínen meghalt, míg egy 19 éves férfit súlyos állapotban szállítottak kórházba.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Az áldozatok védelmében még egyikük nevét sem hozták nyilvánosságra, és a lehetséges gyanúsítottak nevét vagy személyazonosságát sem.

„Nem tudjuk, hogy pontosan mi történt odabent. Egyelőre lépésről-lépésre haladunk a nyomozásban. Minden egyes ülést átvizsgálunk a teremben. Minden lehetséges helyet átnézünk bizonyítékok után kutatva” – mondta Kouroubacalis rendőrtiszt.

A rendőrség szerint a kérdéses vetítési időpontban hat jegyet vásároltak a filmre. Ezért arra kérnek mindenkit, aki jegyet vásárolt a vetítésre, vagy bármi gyanúsat látott, azonnal jelentkezzen náluk.

Az akciói-horror film egyébként egy olyan filmsorozat legújabb része, amelynek középpontjában az áll, hogy a kormány lehetővé teszi az emberek számára a bűncselekmények elkövetését. Bár az még egyelőre nem világos, hogy a lövöldözésnek van-e kapcsolata a film témájához – írja a Crime Online.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?