KÜLFÖLD

Szívszaggató: az esküvője előtt vesztette életét a 29 éves menyasszony

A nő álmai esküvőjét két éven keresztül szervezte. Azonban a nagy napot már nem élhette. Az esküvője megünneplése helyett, a családja a temetését készíti elő.
  • Szerző: Ripost

Egyetlen félelemből meghozott döntés miatt hunyt el a 29 éves Samantha Wendell, aki az esküvőjére készült.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fiatal nő már két éve tervezte álmai esküvőjét vőlegényével, Austin Eskew-val, és a párnak a múlt hónapban kellett volna oltár elé állnia. A Kentucky állambeli Grand Riversből származó pár arról álmodott, hogy házasságkötésük után három-négy gyermekkel alapítanak családot.

Fotó: 123rf

Álmaiknak azonban vége szakadt, amikor Samantha, aki nem volt beoltva a Covid-19 ellen, elkapta a vírust, és megbetegedett. Csupán azért nem oltatta be magát, mert kollégái meggyőzték, hogy az meddőséget okozhat. Ezzel ellentétben, ezt az állítást a tudományos közösség többször is elutasította, mivel nem támasztja alá semmi bizonyíték – írja a Mirror.

Austin elárulta, Samantha csak úgy bepánikolt, és úgy döntött, hogy várniuk kell egy kis időt, mielőtt beoltatják magukat. Ez a döntés az életébe került, és most az esküvője megünneplése helyett, a családja a temetését készíti elő.

A Delta-változat elterjedése miatt, a kezdeti hezitálása ellenére meggondolta magát, és július végére foglalt időpontot, mivel ő és leendő férje Mexikóba terveztek utazni nászútra. Alig egy héttel az oltás beadása előtt azonban Samantha visszatért a Tennessee állambeli Nashville-ben tartott leánybúcsújáról, és rosszul lett – számolt be róla a Mirror.

Austin szerint egyszerűen nem tudta abbahagyni a köhögést, és nem sokkal később mindkettőjük tesztje pozitív lett a koronavírusra. A párnak nem volt semmilyen alapbetegsége, és kezdetben otthon kezelték a tüneteiket, de egy héttel később Austin kórházba vitte szerelmét, aki levegő után kapkodott.

Emiatt nem kaphatták meg a tervezett oltást, amíg fel nem épültek, de Samanthának végül nem adatott meg ez a lehetőség.

A nő, aki sebésztechnikusként dolgozott, a házasságkötés tervezett napján, augusztus 21-én lélegeztetőgépen feküdt, és a múlt héten meghalt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?