KÜLFÖLD

Szívbemarkoló indok és felvételek: közös képeken az újszülött kislány és az elhunyt édesanyja

Szörnyű balesetben vesztette életét egy fiatal kismama, akinek a gyermekét csodával határos módon sikerült az orvosoknak megmentenie. Dámai erejű fotók készültek a csöppségről.
  • Szerző: Ripost

Felhajtott a járdára egy autós, majd elgázolta a férjével ott sétáló Yesenia Aguilart a kaliforniai Anaheimben. A 23 éves kismamát kórházba szállították, ám ott életét vesztette. Halálakor éppen 35 hetes terhes volt, az orvosok pedig küzdöttek, hogy legalább a gyermekét meg tudják menteni. Adalyn Rose végül császármetszéssel, életveszélyes állapotban jött világra, de csodával határos módon életben maradt.

Yesenia was hit by a driver under the influence and was killed while she was 8 months pregnant. Her baby survived and is a living miracle!

Közzétette: X&V Photography2020. szeptember 30., szerda

 

A napokban drámai fotók készültek a kislányról: arra akarják velük felhívni a figyelmet, hogy ittasan, módosult tudatállapotban senki se üljön a volán mögé. A vétkes sofőrről ugyanis kiderült, hogy tudatmódosító szerek hatása alatt okozta a tragédiát.

Don’t drive under the influence

Közzétette: X&V Photography2020. szeptember 30., szerda

 

A gyermeket többek között édesanyja fotójával, illetve az asszony kedvenc virágai mellett kapták lencsevégre.

Mommy’s veil

Közzétette: X&V Photography2020. szeptember 30., szerda

 

„Abban bízom, ha az emberek látják a tündéri kis arcát, elgondolkodnak azon, hogy valami butaságot csináljanak és családokat szakítsanak szét” – mondta a Fox Newsnak a fotós, Grisel Leyva.

A fotó, ami pedig sosem készülhetett el a családról, szintén a fotós munkája, egy montázs:

A special photo edit for James & Adalyn ❤️

Közzétette: X&V Photography2020. október 5., hétfő

 

És ezeket olvastad már?