KÜLFÖLD

Szívbemarkoló: a koronavírus miatt a kórházi kápolnában házasodott össze a doktor és a nővér – videó

A koronavírus miatt elmaradt esküvőjüket saját munkahelyükön tartották meg a szerelmesek. Azt mondták, nagyon meghitt volt a szertartás.
  • Szerző: Ripost

A 34 éves Jann Tipping és a 30 éves Annalan Navaratnam, a London központjában lévő Szent Tamás Kórház második emeleti kápolnájában mondták ki a boldogító igent. Abban a kórházban, ami történetesen a saját munkahelyük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A pár eredetileg augusztusra tervezte esküvőjét, de lemondták, miután családjuk nem tudott Észak-Írországból és Srí Lankáról eljönni. Azonban a szerelmesek a veszélyhelyzetre való tekintettel úgy döntöttek: nem későbbre teszik a dátumot, hanem minél hamarabb szeretnék megejteni a kézfogót.

„Szerettük volna megtartani az ünnepséget, amíg mindenki egészséges, még akkor is, ha ez azt jelentette, hogy szeretteink csak a képernyőn keresztül követhetik végig a ceremóniát. Nagyra értékeljük, hogy a kápolna lelkész csapata keményen dolgozott, hogy megkapják az engedélyt a házasságkötéshez. A dátumot két héten belül sikerült meghatározni. Gyorsan beszereztük a gyűrűket és a ruhákat, siettünk, hogy minden meglegyen időre”- nyilatkozta a ITV oldalának Jann Tipping sürgősségi mentőápoló.

Az esküvőt Revd Mia Hilborn, a Guy és a Szent Tamás kápolna mentálhigiénés vezetője celebrálta, a férjen és a feleségen kívül csak a két tanú volt jelen.

„Jó volt, hogy csak mi voltunk jelen, így nagyon bensőségesnek éreztem a szertartást. Az egyik tanú közvetítette élőben az esküvőt, hogy a barátaink és családtagjaink se maradjanak ki belőle. Szép esküvő volt, és a kápolnát is gyönyörűen feldíszítették. Eddig is nagyon fontos helyszín volt a Szent Tamás kórház az életemben, hiszen hat éve itt dolgozom. Most van még egy okom, amiért fontos a számomra” – nyilatkozta Jann Tipping.

A ceremónia után egy virtuális pohárköszöntőt is tartottak. Az ifjú pár gondoskodott arról, hogy addigra minden vendégnek kiszállítsák a pezsgőt. Majd a virtuális parti keretei között megejtették az első táncot, valamint beszédeket is tartottak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?