KÜLFÖLD

„Szerencséd, hogy gyerekkel vagy, különben te lennél a következő”

Münchenből Dachauba tartott az a személyvonat, amelyen egy nigériai migráns a földre lökött egy nőt, és elkezdte levetkőztetni. A nemi erőszakot egy utastárs tudta megakadályozni, de ő is majdnem nagy bajba került.
  • Szerző: WM

Négy év két hónap börtönre ítélte a müncheni bíróság azt a 37 éves nigériai bevándorlót, aki egy Dachauba tartó vonaton támadott meg két nőt is. Az első áldozatát a földre lökte, majd elkezdte levetkőztetni. A nő szerencséjére egy utastársa felfigyelt az esetre, és sikerült megakadályozni a még nagyobb tragédiát. A migráns azonban egy törött üveggel elkezdte fenyegetni a segítő utast. Végül a támadó jobbnak látta, ha menekülőre fogja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció
Fotó: 123rf

A szerelvény egyik másik kocsijában összefutott egy másik nővel, aki a 12 éves fiával utazott. A nigériai férfi megfogdosta az anya mellét, majd közölte, hogy szerencséje van, hogy a gyerekével van, különben ő lenne a soros.

A migráns a müncheni bíróságon feszülten várta az ítéletet. Amikor a bíró kimondta azt, akkor a tettes hangos kiabálásba kezdett, és rasszizmussal vádolta az ellen felszólalókat. A férfi szerint ugyanis, ha fehér lenne a bőr színe, akkor nem lett volna ilyen üldöztetésnek kitéve, és megúszhatta volna a börtönt is.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?