KÜLFÖLD

Sokkot kapva ájult el az anya, amikor hazaállított halott fia

Azonosította fia holttestét, eltemették, majd négy hónap múlva hazaállított a fiú.
  • Szerző: Ripost

A 62 éves Antonina Mihajlovna élete legrosszabb napjának nevezte, amikor a rendőrség felhívta, és közölték vele, hogy feltehetően megtalálták a március 18-án eltűnt fia holttestét. A zaklatott nőt megkérték, hogy azonosítsa a testet, és ő meg is erősítette a rendőrségnek, hogy az valóban a fia, a 43 éves Konstantinírta a Metro című brit bulvárlap.

Ezután a férfi felesége és lánya, akikkel már nem élt együtt, megtartotta a férfi temetését, akinek testét elhamvasztották, majd eltemették.

Négy hónappal később jött a nagy meglepetés, amikor bekopogtak Antonina Mihajlovna házába a Szentpétervár közelében található Kronstadt kikötővárosban, és az ajtóban ott állt Konstantin.

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a haditengerészetnél szolgáló férfi közölte anyjával, azért tűnt el, hogy „az élet értelmén gondolkodjon”. Ugyanezt mondta a rendőröknek is, amikor kikérdezték arról, hogy merre járt. Mint elmondta, próbálta kitalálni, hogy mihez kezdjen az életével.

Az idős nő most nem győz elnézést kérni a hatóságoktól, amiért nem jól azonosította be a holttestet, és valaki mást nézett a halott fiának. Magyarázatképpen közölte, hogy nagyon zaklatott lelki állapotban volt az azonosításkor, és a test nagyon hasonlított a fiára, ezért erősítette meg a rendőrségnek, hogy ő fekszik előtte.

A hatóságok most azt próbálják kideríteni, hogy vajon ki lehetett az a halott férfi, akit elhamvasztottak és eltemettek – írta a Metro.

És ezeket olvastad már?