KÜLFÖLD

Sokkoló videó! Menet közben nyitotta volna ki a repülő ajtaját

Ezután közelharc kezdődött közötte, az utasok és a személyzet között akik el akarták rángatni. A férfi közben azt kiáltozta, hogy ejtőernyővel szeretne kiugrani...
  • Szerző: SZM

Sokkoló eseményt videózott le egy utas amely egy Délnyugat-Kína fölött repülő gép fedélzetén történt, Fuzhou és Kunming között.
Negyven perccel a leszállás előtt egy addig nyugodtan ülő férfi felpattant a helyéről és elkezdte rángatni az utastér egyik ajtaját, miközben azt kiáltozta, hogy ejtőernyővel szeretne kiugrani.

Erre több utas és utaskísérő is odarohant hozzá, hogy elrángassák onnan. Ez azonban nem volt egyszerű, mert a férfi erősen küzdött ellenük és azt kiabálta, hogy fel szeretné hívni a családját.

Lu, a személyzet egyik tagja azt mondta, hogy az ember „megpróbálta kivájni a szememet, de ez nem sikerült, mert magasabb vagyok, mint ő.” Így is vérzett az akció végén, amelynek során sikerült egy székbe kötözniük a férfit.

A jogi eljárás még hátravan, mindenesetre az is lehet, hogy az utas soha többé nem ülhet repülőgépre Kínában. A videó a Dailystar oldalán, itt nézhető meg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?