KÜLFÖLD

Sokkoló: véresen tapadt a mozgó kamion motorházára az elszánt férfi –videó

A férfi hátrahagyta kocsiját, majd teljesen megzavarodott.
  • Szerző: Ripost

A megdöbbentő eset olyan volt, mint egy akciójelent egy hollywoodi filmből, de egészen másról volt szó…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szombat délután nagy sebességgel észak felé haladt egy kamion Boyton mellett Florida irányába, amikor a nem mindennapi incidens történt. A floridai autópálya diszpécsere arról kapott jelentést, hogy egy fehér férfi kiszállt és az úton hagyta a Toyota SUV-ját, majd déli irányba elindult. A férfi zavartan kezdett viselkedni, majd átugrott a betonfalon és lelassította, illetve feltartóztatta a Boyton Beach felé haladókat. Végül egy kamion motorháztetejére is felugrott.

A kamionos azt mondta a Daily Mail oldalának, hogy először megállt, hogy a férfinak ne essen bántódása, de mikor elkezdte fémtárgyakkal bombázni a szélvédőjét, hirtelen pánikba esett és a gázra taposott. A sofőr, Hughes megpróbálta letaszítani a kamion elejéről a véres és megzavarodott férfit, ekkor készült a felvétel is.

A rendőröknek végül sikerült elkapniuk a férfit, akit letartóztattak, majd a Wellingtoni Regionális Kórházba szállítottak kivizsgálásra. Egyelőre nem tisztázódott, miért tébolyodott meg az autópályán a férfi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?