KÜLFÖLD

Sokkoló részletek, ezért verte agyon kislányát egy apa

Még a fal is csupa vér volt... Korábban, mivel az ötéves kislány édesanyja marihuánát szívott ezért a hatóságok az apa javára döntöttek, amikor a gyermek elhelyezéséről volt szó. Viszont, azt senki sem gondolta volna, hogy az apa a legkisebb apróságtól is begurul és agyonveri a kislányát...
  • Szerző: Ripost

Letartóztatták azt a 36 éves amerikai férfit, aki a vád szerint brutálisan agyonverte ötéves kislányát. A gyermek bűne az volt, hogy nem akarta megcsinálni a házi feladatát – közölte a  abqjournal.com.

Az Új-Mexikóban élő Brandon Reynolds ellen 13 évnél fiatalabb gyermek halálát okozó szándékos gyermekbántalmazás vádja miatt indítottak büntetőeljárást. A férfi kihallgatásán elmondta, hogy csütörtökön, este nyolc óra körül kezdte el verni a kislányt, miután az nem akart a házijával foglalkozni, majd „elájult”. Reynolds éjfél körül hívta ki a mentőket, azt állítva, hogy a gyermek szívrohamot kapott – közölte a helyi rendőrség.

Miután a mentők kiértek, azonnal egyértelművé vált számukra, hogy bűncselekmény történt, és értesítették a rendőrséget

– mondta el a rendőrségi szóvivő.

A mentősök próbálták újraéleszteni a kislányt, de akkor már késő volt.

Az albuquerque-i rendőrfőnök, Michael Geier elmondása szerint a kislány „súlyos sérüléseket” szenvedett, de azt nem részletezték, hogy pontosan milyeneket.

A rendőrségi iratok szerint a házhoz kiérkező rendőrök vért találtak a nappali szoba falán, és a szőnyegen. Az apát letartóztatták.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?