KÜLFÖLD

Sokkoló: 1 hónapos kisbabáját kötötte a menyasszonyi ruhájára egy nő – fotó

Sokan még a vendégek közül is megkérdőjelezték, hogy valóban jó döntés volt-e kockáztatni a gyermek életét.
  • Szerző: Ripost

Egy menyasszony ruhája miatt kezdett forrongani az internet népe. A nő ugyanis a házassági ceremónián a ruhája uszályába kötötte újszülött kisbabáját és végighúzta a folyóson egészen az oltárig.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Redditen megosztott képen pedig az is látható, hogy a vendégsereget is sokkolta az extrém veszélyes megoldás. Sokan azért könyörögtek, hogy valaki erősítse meg számukra, nem egy élő kisbabáról van szó, de sajnos csalódniuk kellett… Sőt még a szóban forgó menyasszony akadt ki az ítélkező vélemények hallatán.

„Ó édes Jézus! Miért? És miért nem vette fel senki azt a szegény babát?” – írta az egyik hozzászóló. Míg mások egyszerűen szégyennek nevezték, hogy ilyen előfordulhatott. Az eset egyébként még 2014-ben történt, akkor és most valamiért még egyszer körbejárta az internetet. Korábban a nő egy kritikus hangvételű nyilatkozatot is kiadott – írja a The Sun.

„Az emberek többsége megkérdőjelezi más ember tetteit, és negatívan nyilatkoznak róla. Jól vagyunk, bár beterített minket egy szennyáradat” – kezdte levelében a nő.

„A válaszom az, hogy azt csinálunk, amikor és ahogy akarjuk, amíg Jézus a mi oldalunkon van, és továbbra is minden rendben van. Az 1 hónapos gyermekünk nem ébredt fel és biztonságosan rögzítve volt a ruhámhoz” – szögezte le a menyasszony.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?