KÜLFÖLD

Sírva fogadta diagnózisát a nő, aki rejtélyes betegsége miatt 10 éve napi szinten hányt

Csont és bőr lett a 71 éves asszony az évek alatt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Judy Wilsher csont és bőr lett a 10 év alatt, míg minden egyes nap hányt betegsége miatt. A rejtélyes betegségre nem derült fény ezalatt, hiába a sok vizsgálat és műtét, ám most megkezdheti felépülését.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az asszony immár 71 éves, de végre sikerült rájönni, mi okozza a problémáját, ami miatt minden egyes étkezés után epét hányt.

A kenti nagymama évekkel ezelőtt achalasia-műtéten esett át, mivel képtelen volt megemészteni az ételeket a betegség miatt. A probléma az volt, hogy a műtét, amely ezt a gondját megoldotta, valójában olyan reakciót váltott ki nála, amely után állandó hányinger jelentkezett és epét hányt fel étkezések után.

Judy elmondta a Daily Starnak, hogy mit érzett akkoriban: „Olyan volt, mintha egy golflabda ragadt volna a torkomon, és fulladoztam volna. Sajnálom, hogy nincs energiám az unokáimra, de jelenleg a gyógyulásomra kell összpontosítanom, nem fogyhatok többet, mert belehalnék.„

Az orvosok kiderítették, hogy az első műtéte során megsérülhetett egy olyan idege, amely az agyán keresztül épül fel a szervezetében, s amely befolyásolja a gyomor savassági szintjét. Az orvosok szerint nagy eséllyel tudnak segíteni Judyn.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?