KÜLFÖLD

„Tűz, tűz!„ – sikoltozta fájdalmában a lángoló 4 éves kislány édesanyjának

Szörnyű baleset történt, a lány most szeretné felhívni a figyelmet a veszélyre.
  • Szerző: Ripost

Ma már tinédzser az a lány, akit évekkel ezelőtt súlyos baleset ért. Karla Peacock most azért kampányol, hogy minél több ember figyelmét hívja fel a veszélyre, ami ebben az időszakban nagyobb – írja a Daily Star.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A skót kislányt még 4 éves korában érte baleset, Halloween tájékán, amikor lehajolt, hogy elfújjon egy illatos gyertyát. Ahogy a gyertya fölé emelkedett, a tűz elérte a haját, ami azonnal lángra kapott.

Karla ezután nyolc hetet töltött kórházban, hogy felépüljön a traumatikus balesetből. Másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett a fejbőrén. Az incidensből mindössze arra emlékszik, hogy rémülten sikoltozott édesanyjának, hogy „Tűz, tűz!„.

„Csak arra emlékszem, hogy kiabáltam az anyukámnak, aki aztán sikoltozva pillantott meg, és rémlik, hogy a mentőautóban voltam. Hosszú ideig feküdtem kórházban, több műtéten estem át” – magyarázza a ma már 16 éves lány. „A sérülésem sajnos a külsőmre is hatással volt. A bőrátültetéssel a hegeim már csak akkor látszanak, ha szeretném, hogy lássák, de én tudom, hogy ott vannak. Ha pedig füstszagot vagy tűzoltó szirénát hallok, azonnal pánikba esem. Szeretném megosztani a történetemet, hogy megakadályozzam, hogy egy másik gyerek megtapasztalja azt, amit nekem kellett.„

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes kókusztekercs receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?