KÜLFÖLD

Senki sem hitt a szemének: ez került a család autójának motorháztetője alá

A kocsi majdnem tönkre is ment, de végül a szervizben ki tudták szedni a rengeteg, oda nem illő, növényi eredetű dolgot.
  • Szerző: Ripost

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Furcsán viselkedett a pittsburghi Persic család autója, amikor Holly Persic a könyvtárba tartott vele. Ekkor azt vette észre, hogy a motor gyanús hangokat ad ki, az utastérben pedig égett szag terjeng. A nő félreállt, majd felhívta a férjét, Christ, hogy megkérdezze, mitévő legyen. A férfi csak annyit tudott tanácsolni, hogy nézzen be a motortérbe. Pár perccel később a megdöbbent Holly egy fotót küldött a férjének.

Kiderült, hogy mókusok raktak fészket a család autójának motorterében. Alaposan kibélelték az egészet fűvel, és elkezdték feltölteni az éléskamrájukat dióval – írja a Reuters.

Chris Persic megosztotta a Facebook-on a mókusfészekké változott motorházról készült fotót, ami aztán elterjedt a közösségi médiában.

Azt írja, a mókusok legalább kétszáz diót táraztak be maguknak télire, és annyi füvet, hogy egy órába került, mire a szervizben mindent kiszedtek belőle. A férfi azt tanácsolta azoknak, akik rendszeresen a szabadban parkolnak, hogy időnként nézzenek be a motorháztető alá.

És ezeket olvastad már?