KÜLFÖLD

Mellbevágó: sátáni rituálé szerint gyilkolták meg a 3 éves kislányt a saját szülei

Elképesztő kegyetlenséggel végeztek a 3 éves kis Maia-val, tűket szurkáltak bele. Már nem tudták megmenteni az életét.
  • Szerző: Ripost

Tűket találtak a mindössze 3 éves Maia Vallejos testében, miután a gyermek elhunyt a kórházban. Fertőzést kapott, ami megtámadta a létfontosságú szerveit – írja a The Sun.

Maia 20 éves anyja és 19 éves mostohaapja megpróbált elmenekülni, mert attól féltek, hogy meglincselik őket, de a rendőrök elkapták a párost, a falu határában, ahol éltek.

So horrifying. RIP sweet angel.

Közzétette: The Sun2021. március 9., kedd

Akkora tűket szúrtak a kislányba, mint amivel a futball labdákat szokták varrni. A rendőrség most azt vizsgálja, hogy sátáni rituálé szerint gyilkolták-e meg a kislányt.

Chaco főügyész-helyettese, Miguel Fonteina azt kiemelte: a kislány borzasztóan szenvedhetett.

Cristian Arana ügyész megerősítette: „Az egyik tű érintkezett a kislány tüdejével és szívével, a mellkasának közepén, a másik pedig a csecsemőmirigyében volt a szegycsont és a tüdő között. Ez a kettő közül idősebb volt, és generalizált fertőzést, tüdőgyulladást és vesegyulladást okozott neki, ami szívmegálláshoz vezetett.„ – áll a jelentésben.

A gyilkossági nyomozáshoz közeli forrás a helyi médiának elmondta: ”A vizsgálat folyamatban van, de a hatóságok azon az elméleten dolgoznak, hogy a kislány halála valamilyen rituáléhoz köthető.„

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?