KÜLFÖLD

Saját rémregénye alapján végezte ki szerelmét az őrült író

Halálra kínozta, majd megcsonkította kedvesét Blake Leibel, a hollywoodi horrorszerző. Rémtettéhez egyik legdurvább könyvéből merített ihletet...
  • Szerző: Doris

A gazdag kanadai családból származó Blake Leibel képtelen volt feldolgozni, hogy szerelme elhagyta őt. Ördögi bosszút forralt: elhatározta, hogy brutálisan kivégzi kedvesét, aki 3 héttel korábban hozta világra első közös gyermeküket.

A csinos Iana azután lépett le, hogy Leibelt szexuális zaklatás miatt letartóztatták, de százezer dolláros óvadék fejében kiengedték. Iana szerette volna megbeszélni a jövőjüket az íróval, ezért meglátogatta egykoron közös otthonukban - írja a Telegraph.

De miután belépett az ajtón, úgy érezte magát, mintha egy rémregény főszereplője lenne!

A 35 éves férfi brutálisan megkínozta és megcsonkította őt, halála után pedig lecsapolta a vérét. A gyanú szerint a 2010-ben publikált Syndrome című regényéből merített ihletet, amiben egy sorozatgyilkos a bokájuknál akasztja fel áldozatait, hogy kivéreztesse őket.

A rendőrséget végül a fiatal nő anyja értesítette, de akkor még nem sejtették, hogy baj van. Az asszony csak azt kérte a rendőröktől, hogy nézzenek rá a lányára. A kiérkező egyenruhások először be sem tudtak jutni a lakásba, mert Leibel elbarikádozta magát, bútorokkal torlaszolta el a bejárati ajtót.

Idővel sikerült bejutniuk, így találtak rá Iana holttestére.

A férfi tagadja a vádakat, amikért akár halálbüntetést is kaphat.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?