KÜLFÖLD

Rosszabb, mint egy boszorkány: Sütőbe dugta gyermekét nevelési célzattal!

A kétéves kislány állítólag túl sokat sírt, az anyja pedig ezt nem tudta elviselni. Többször is a felforrósított sütőbe dugta, hátha hamarabb elhallgat.

Tasha Hatcher 35 éves texasi anyuka azért rakta sütőbe kétéves lányát, mert a gyerek csak nem akarta abbahagyni a sírást.

A bizarr nevelési módszert az anya folyamatosan alkalmazhatta, és ennek jól látható, esetleg hallható jelei lehettek, ezért értesítették szomszédai a rendőrséget. A szomszédok azt mondták, hogy igencsak gyanúsnak találták a gyerek bőrén éktelenkedő súlyos égési sérüléseket.

Ráadásul az anya többször említette nekik, hogyha kislánya rosszalkodik, ő bizony berakja a sütőbe.

A hatóságok a nőt azonnal letartóztatták. A bíróság 300 ezer dollár – 80 millió forint – óvadékot állapított meg arra az esetre, ha netán szabadlábon szeretne védekezni. A kegyetlen anyát előrejelzések szerint akár 5 év szabadságvesztésre is ítélhetik súlyos testi sértés miatt.

A kislányát a körzeti kórház intenzív osztályára szállították súlyos égési sérülésekkel. A gyermekvédelmi hatóságok kiemelten kezelik az esetet. Felhívásokat tettek közzé, hogyha a kislány felépül, akkor minél hamarabb befogadó családot találjanak neki. Tasha semmilyen körülmények között nem kaphatja vissza gyermekét.

(Metro)

És ezeket olvastad már?