KÜLFÖLD

Rossz jegyet kapott tornaórán, az egész tanári karral végezni akart

A német tanárt sokkolta, amikor a korábban mindig barátságosan viselkedő iraki migráns egy rossz jegy után közölte, hogy leszúrja az iskola összes tanárát.
  • Szerző: WM

„Hé, haver! Az összes tanárt kinyírom„

EZEKET OLVASTAD MÁR?

- ezt kiabálta egy 18 éves iraki migráns a németországi Monheim egyik középiskolájában, miközben dühösen kirohant a tanteremből. A diák azért haragudott meg a tanárára, és kezdett fenyegetőzni, mert rossz jegyet kapott. A fenyegetést az iskola vezetősége komolyan vette, ezért habozás nélkül értesítették a rendőrséget. Az egyenruhások egy helyi buszjáratról szedték le a fiatalt, akinek az otthonában házkutatást tartottak.

Ghaidan H. 12 évvel ezelőtt érkezett Németországba a szüleivel és a testvéreivel. A fiú elismerte, hogy valóban kibukott a tornaórán kapott jegyén, azt azonban tagadja, hogy emberöléssel fenyegetőzött volna. A 37 éves tanárnő azonban a bíróságon is váltig állította, hogy egyértelműen lehetett érteni azt, amit mondott.

„Sokkoltak az elhangzottak, mert alapvetően barátságos fiúnak ismertem meg…”

- vallotta a tárgyalóteremben a pedagógus. A diák egy másik vádpontban beismerte bűnösségét. Ghaidan H. ugyanis bevallotta, hogy a második világháborúval foglalkozó történelemóra végén úgy hagyta el a tantermet, hogy „Heil Hitler”. A 18 éves bevándorló azzal mentegette magát, hogy azt hitte, külföldiként szabad ilyet mondania.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?