KÜLFÖLD

„Összetöröm a fejedet” – részeg utas balhézott a maszk miatt a légiutas kísérővel – videó

Háromnegyed üveg voda megívása után, hatalmas balhét csapott a repülőgépen egy férfi. A kirobbantó ok az volt, hogy nem akart szájmaszkot viselni.
  • Szerző: Ripost

A Ryanair egyik járatának a fedélzetén balhézott egy részeg utas, aki Teneriféből akart az angliai Manchesterbe repülni, január 29-én. Csakhogy ittas állapota miatt nem akart szájmaszkot viselni, és ezért megfenyegette a személyzetet, végül fejbe vágta az egyik légiutas kísérőt. Mindezek után pedig, mint aki jól végezte a dolgát megpróbált átkarolni és megsimogatni egy nőt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 24 éves Daniel Hendry teljes káoszt okozott viselkedésével a repülőgép fedélzetén, miután legurított háromnegyed üveg vodkát. A történtek fényében a kapitány több repülőtéren is megpróbált leszállni, de nem járt sikerrel, mivel a koronavírus miatt a legtöbb zárva tart.

„Baz****, ha nem hagysz békén ütni fogok. Összetöröm a fejedet” – mondta a részeg utas a stewardessnek.

Végül a pilóta felgyorsította az utat és 25 perccel korábban sikert landolnia a célállomáson. Hendryt a leszállás után azonnal letartóztatták, amihez az egyik utas kamera felvétele szolgáltatta a bizonyítékot.

Miután a hűvösön kijózanodott bűnösnek vallotta magát. A bántalmazása miatt a következő hónapban felelnie kell a Minshull Street Crown bíróságon – írja a Manchester Evening News.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?