KÜLFÖLD

Rendőrségi helikopterrel fogták el a 9 éves kislány megerőszakolóját

Rendőrségi helikopter pásztázta a terepet a németországi Dessau-Rosslau felett pünkösdkor. A hatóságoknak pár órán belül sikerült elfognia azt a 27 éves nigeri migránst, akit egy 9 éves kislány megerőszakolásával gyanúsítanak.
  • Szerző: WM

Sokkolta a Szász-Anhalt tartományban található Dessau-Rosslau nevű település lakóit, hogy a békés városban brutális szexuális erőszak áldozata lett egy kilencéves kislány. Az ügyészség közlése szerint a gyermeket a településen egykor működő orosz laktanya területén bántalmazták. A helyi rendőrség szóvivője elmondta, hogy a feltételezett elkövető egy kék színű biciklivel menekült el a helyszínről. A felkutatására a hatóságok még egy rendőrségi helikopter is bevetettek, ami végül meg is hozta a várt sikert, néhány óra elteltével ugyanis rábukkantak a körözött férfi nyomára. A rendőrségi közlemény szerint a 27 éves nigeri migráns alaposan gyanúsítható a szörnyű és kegyetlen bűncselekmény elkövetésével.

A kislány megerőszakolásáról szóló hír futótűzként kezdett terjedni az interneten, aminek hatására több mint százan vonultak utcára Dessau-Rosslauban. A kiskorú áldozatot a szülei jelenlétében kihallgatták a nyomozók, a nigeri bevándorlót pedig előzetes letartóztatásba helyezték.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?