KÜLFÖLD

Rendőrautó horrorbalesete a kereszteződésben!

Egészen elképesztő felvételt készített egy térfigyelő kamera. Egy rendőrautó 150-nel hajtott be a kereszteződésbe, ahol telibe trafált egy másik kocsit!
  • Szerző: WM

Éppen egy rablót üldözött az a rendőr, aki szolgálati autójával fékezés nélkül haladt át egy kereszteződésen Floridában. A tiszt 150-nel hajtott, amikor a forgalmas csomóponthoz ért. Szerencsétlenségére egy épp munkába igyekvő nő nem észlelte a megkülönböztető jelzést, így komoly ütközés lett a vége. 

Csodával határos módon senki sem halt meg a balesetben, a nő megúszta annyival, hogy eltört mindkét karja.

A 26 éves Yahaira Castro azonban most arra készül, hogy beperli a rendőrséget, mivel képtelen ellátni munkáját, és így nem tudja elképzelni, hogyan fogja átvészelni a következő hónapokat. A nő szerint olyan gyorsan történtek a dolgok, hogy szinte nem emlékszik semmire.

"Csupán annyi maradt meg, hogy hatalmas ütközés történt, majd nem tudom, mennyivel később magamhoz tértem. Se cipő, se zokni nem volt rajtam, csak vér mindenhol."

Egyelőre vizsgálják az esetet, de úgy tűnik, hogy valóban hibázott a rendőr, az elsődleges jelentések szerint indokolatlanul gyorsan hajtott. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?