KÜLFÖLD

Rémkép: 12 egész birkát grilleztek a közparkban

Nem lehetett panasz a múlt hétvégi időjárásra Berlinben sem. A meleget kihasználva 150 bosnyák bevándorló gyûlt össze egy fővárosi közparkban, ahol 12 egész birkát tûztek nyársra, és grilleztek meg.
címkék:
  • Szerző: WM

24 fok, verőfényes napsütés, tökéletes időjárás a grillezéshez... – feltehetően így gondolta az a 150 bosnyák, akik egy berlini közparkban kezdtek grillezni 12 egész birkát. A berlini rendőrség Facebook-oldalán érkezett a bejelentés, ahol azt írta valaki, hogy vonuljanak ki a bunkerbergi parkhoz, ott ugyanis autóból elővett, megnyúzott birkákat sütnek ismeretlenek. A kiérkező járőröket azonban még durvább kép fogadta, mint amire a bejelentés alapján számítottak. Ott ugyanis egymás mellé feltűzve, 12 egész birkát grilleztek, az ahhoz szükséges áramot pedig autók akkumulátoraiból nyerték.

A 150 bosnyák között több gyerek is volt, akik nem egyszer veszélyesen közel futottak a forró grilleszközökhöz.

Miközben a tűzoltók eloltották a lángokat, a rendőrök megpróbálták megérteni, miként jut eszébe embereknek, hogy egy közparkban ilyen veszélyes dolgot műveljenek. A válasz sokakat meglepett, a bosnyákok ugyanis közölték, hogy az év ezen időszakában már 10 éve csinálják ugyanezt. Egy bennfentes úgy tudja, egy ortodox ünnepnapot ünnepelnek ilyenkor a bosnyákok.

Az ünnep azonban drága mulatság lehet, mivel a rendőrség közölte, a veszélyes, engedély nélküli tevékenységért akár 1,5 millió forintnak megfelelő euró is lehet a büntetés.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?