KÜLFÖLD

„Mindig vele leszek” – hányással kezdődött, most az életéért küzd a 9 éves kisfiú

Az orvosok egyszerűen nem találnak magyarázatot a kisgyermek tüneteire. Édesanyja tehetetlenül virraszt szenvedő kisfia mellett.
  • Szerző: Ripost

Az Ausztráliában élő Nicki és a szenvedő kisfiú hosszú évek alatt komoly küzdelmet vívnak egy rejtélyes betegség ellen.

Hudson baba hangos visítással hevesen kezdett vergődni a kiságyában, arca eltorzult a fájdalomtól. Anyja, Nicki száguldva rohant a szobájába, hogy segítsen szenvedő, akkor még három hónapos gyermekének. Felemelte, magához szorította, kétségbeesetten próbálta megvigasztalni, de csak tovább rontott az, amúgy is szörnyű helyzetükön.

Hudson nem nőtte ki a rémálmokat, mint azt az orvosa megjósolta
Fotó: twitter

„Szörnyű volt, a férjemmel fogalmunk sem volt róla, mi lehet a baj. Őszintén azt gondoltuk, hogy ez reflux, kólika vagy valami, ami komoly fájdalmat okoz neki, de nem tűnt betegnek” – árulta el Nicki, aki immár évek óta nem alszik jól kisfia éjszakai rettegései miatt.

A titokzatos „támadások” hónapokon keresztül megtörténtek, mire végül a szülők orvoshoz vitték a kisfiút. A háziorvos szerint Hudson éjszaka rémeket lát, ami megmagyarázza a visítást, a félelmet, a hánykolódását és az epizódjait alvás közben. Azonban akkor megnyugtatta a szülőket és azt mondta elfelejti majd a rémálmokat.

„Bíztunk benne, hogy kinövi őket, de minden évben csak folytatódtak. Olyan hihetetlenül erőteljesek lettek, hogy a hajszálerei kirajzolódnak a szeme körül. A szorongás miatt pedig folyamatosan hány. Elég frusztráló és nehéz megérteni… egyszerűen reménytelennek éreztük magunkat” – árulta el a megtört édesanya.

A szenvedő kisfiú rejtélyes epizódjai nem múltak el az évekkel

Hudson epizódjai 20 perc és nyolc óra közé határolhatók be, ami közben sikoltozik, sír, vergődik, alva jár, de olykor beszélget is. S hiába telt el már 9 év, azóta sem tudta kinőni rémálmait a kisfiú – írja a The Sun.

„Mindig vele leszek. Nekem azt mondták, hogy nem szabad felébreszteni vagy hozzáérni, amit nagyon nehezen állok meg. Szörnyű és bűntudatot érzek. A kisfiam jobban törődik másokkal, mint magával. Nagyon jól megbirkózik a helyzettel, még soha nem félt elaludni, ami jó. Nagyon remélem, hogy serdülőkorában véget fog érni” – magyarázta Nicki, aki évek óta nem aludt jól és már hozzászokott, hogy alvás nélkül legyen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?