KÜLFÖLD

Rejtélyes körülmények között meghalt a 23 éves szépségkirálynő: otthonában találtak rá

A fiatal lány valószínűleg öngyilkos lett.
  • Szerző: Ripost

Holtan találták otthonában a Miss Universe döntősét. Amber-Lee Friis csak 23 éves volt. A barátai szerint nagyon rejtélyes a halála, de valószínűsíthető, hogy öngyilkos lett.

„Tragikus körülmények között hunyt el, borzasztóan fiatalon, a világ egy sötétebb hely nélküle. Elképesztően ragyogó csillag volt” – írta Nigel Godfrey, a Miss World New Zealand vezérigazgatója búcsújában.

#MissUniverse New Zealand finalist Amber-Lee Friis passed away on Monday at the age of 23. Everything we know about the heartbreaking story is at the link in bio. 💔 (📷:Facebook)

A barátai értetlenül állnak a halála előtt, mint mondták, semmi sem mutatott arra, milyen szörnyűségre készül. A halála előtti napot is a nővérével töltötte, még közös képeket is megosztottak a Facebookon.

Friis egy korábbi interjúban elmesélte, az iskolában folyamatosan bántották és zaklatták, pokollá tették az életét a gúnyolódók. De az otthoni élete sem volt vidám, volt olyan nap, hogy éhesen feküdt le, mert nem volt mit enniük.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot! 24 év alattiak számára működik egy Lelkisegély-vonal is, aminek telefonszáma 116 111.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?