KÜLFÖLD

Rejtélyes körülmények között meggyilkolták otthonában a gyönyörű Karolinát

A nő mellett egy férfi holttestét is megtalálták a rendőrök.
  • Szerző: Ripost

A 30 éves Karolina Zinkevicienet és a 34 éves Breshnev Ruiterst holtan találták a rendőrök, miután kihívták őket a nő házához.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Első körben azt vizsgálta a rendőrség, hogy gyilkosság vagy öngyilkosság vetett véget a fiatal nő életének. Azonban a halottkém jelentése szerint a litván származású Karolina gyilkosság áldozatává vált.

A 34 éves Breshnev Ruiterst szintén holtan találták a házkutatás során. A testét még további vizsgálatoknak fogják alávetni, de halálával kapcsolatban a rendőrség nem indított nyomozást – írja a Mirror.

„A kezdeti nyomozati eredmények alapján kijelenthetjük, hogy Karolinát meggyilkolták. A családja kérte a magánéletük tiszteletben tartását ebben a rendkívül nehéz időszakban, amit teljes mértékben támogatunk” – erősítette meg a nő gyilkosságát Andy McWatt nyomozó.

„Elismerem, hogy ez nagyon szomorú és fájdalmas idő az érintettek családjának és barátainak. A nyomozás még korai szakaszban tart, de a friss információkat azonnal megosztjuk majd velük” – szögezte le a nyomozó.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?