KÜLFÖLD

Rejtélyes halál: hirtelen vesztette életét a kétgyermekes anyuka, a fürdőszobában találtak rá holtan

A 22 éves nőt holtan találták otthonában, halálának okát a mai napig nem tudják.
  • Szerző: Ripost

Nem tudják az okát

A fiatal anya hirtelen halálának oka továbbra is rejtély. A 22 éves Silhesha Chantel Sunderlandet otthonában, a fürdőszobában találták holtan, miután együtt iszogatott párjával és egyik barátjukkal.

A szervezetében csak kis mennyiségű alkoholt találtak, a boncolás pedig nem tudta kimutatni, mi okozta a halálát. A Mirror arról ír, hogy nincs jele külső sérülésnek, semmilyen jel nem utal arra, hogy gyilkosság történt volna. Nem károsodott a szíve, sem a belső szervei, a légutak pedig tiszták voltak. Egyedül a hasüregben volt egy kevés vér, de ez nem okozhatta a halálát a szakértők szerint.

Hasi fájdalom volt az előjel

Az anya, aki kétéves ikerlányait hagyta maga után, hasi fájdalmakra panaszkodott a halálát megelőző hónapokban. A vérvizsgálatok és a háziorvos által márciusban végzett ultrahangvizsgálat azonban nem talált rendellenességet.

A nő háziorvosa úgy véli, hogy észrevétlenül maradó szívbetegségben szenvedhetett az anya, amit magyarul hirtelen szívhalálnak is hívnak (angolul Sudden Arrhythmic Death Syndrome, azaz SADS). Ez általában nem jár semmilyen tünettel, és szívmegállást okoz. Az azonban nem bizonyított, hogy valóban ez okozta-e a halálát az édesanyának vagy sem.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?