KÜLFÖLD

Rejtélyes gyilkosság, két halottat találtak egy holland moziban

Az elsődleges információk szerint a takarító személyzet két tagja lehet az áldozat. A feltételezett elkövető fényképét közzétették a holland hatóságok, nagy erőkkel keresik a veszélyes férfit.
  • Szerző: WM

Rejtélyes gyilkosság rázta meg a hollandiai Groningen városát. A rendőrség közlése szerint egy helyi moziban két holttestre bukkantak, akikről csupán annyit közöltek, hogy bűncselekmény áldozatai lettek. A sajtóközleményben azt írták, hogy a mozi alkalmazottai találtak rájuk a kora reggeli órákban, és azonnal riasztották a rendőrséget. A hatóságok nem erősítették meg, de a holland sajtóban megjelent információk szerint a takarító személyzet két tagja lehet az áldozat. A gyilkosság indítéka teljesen homályos eddig.

A rendőrség nyilvános körözést adott ki Ergün Senarabaci ellen, akiről annyit árultak el, hogy 33 éves, és nagy valószínűséggel ő követhette el a kettős emberölést. A származásáról egyelőre nem adtak bővebb felvilágosítást. A feltehetően migráns vagy migrációs hátterű férfi veszélyes a hatóságok szerint, ezért mindenkit arra figyelmeztettek, hogy meglátják, akkor azonnal tárcsázzák a közismert segély hívószámokat, és semmi esetre se próbálják meg elfogni a keresett férfit.

Az összes jelentősebb holland lapban közzétették a férfi profilképét, valamint azokat a biztonsági kamera által készített képeket is, amelyeken az látszódik, hogy éppen elhagyja a mozit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?